19-11-06

lazy girl

Na te gaan aan het aantal berichten dat ik hier post (het is mijn tweede dit jaar) , I am a lazy girl... Dat liet me toch even nadenken... Hoe komt het dat ik zo weinig al mijn belevenissen, ervaringen en bekommernissen zomaar op het net zwier?Ik ben er nog niet uit. Misschien heeft het te maken met het feit dat ik liever met mensen babbel, in plaats van al mijn ideeën en vragen in te typen in een tekstboxje. Misschien zit ik al de hele dag teveel achter de PC, zodat ik 's avonds blij ben om er even uit te zijn? Misschien heb ik minder de nood om mijn mening luidkeels te verkondigen?Misschien, misschien, misschien...Toch voelt het leuk om dit moment even te gebruiken om erbij stil te staan. Om even na te denken waarom we instinctief iets wel of niet doen. En na te gaan welke zaken mij aanzetten tot het al dan niet ondernemen van iets. Eerlijk gezegd moet ik altijd ergens een externe druk voelen, om ineens in gang te schieten. In die zin hou ik wel van stress, it always gets the best out of me. Als het geen uitdaging is, zal ik er ook geen moeite voor doen...En nu ik er zo over zit na te denken - in die zin is ook dit bericht te verklaren. Nu ik zie dat mijn ondermaatse blog toch al reeds bezocht is door 4000 bezoekers - is het echt wel tijd om wakker te schieten! ;-)

22:43 Gepost door femke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

tweede posting dit jaar lazy femke!!! en ik dacht dat ik niet goed bezig was? toch meen ik dat je een vlotte pen hebt, laat ons eens wat meer van je lezen, het is vast de moeite waard!
hopelijk tot gauw, loretta

Gepost door: loretta | 19-11-06

uw mijmeringen over schrijven en het leven en lui zijn en blogs Femke,uw volzinnen lees ik graag en alles wat je schrijft dat een beetje in het ijle blijft hangen
en doordringt tot het leven op een rustige medtatieve manier ,bekoort mij .
De wereld is al reeel genoeg ,blijven mijmeren om het goede in de mensen naar boven te roepen via tekst :moet je aanhouden en je mag het in vraag stellen bvb lui zijn :is charmant zoals jij dat beschrijft ,zeker geen schuldgevoelens over hebben ,waarom je blogtekst me bekoorde?
omdat ik ook zo ben
het in vraag stellen wat postief lui zijn is :heerlijk!
Groetjes
Angela

Gepost door: angela van berlaer | 10-12-06

't Is gemakkelijk om elke dag achter uwe pc te kruipen, maar iets interessants over uw dag vertellen aan de rest van Bloggaanderen is een ander paar mouwen.

Soit, deze post heeft eigenlijk als enige bedoeling om reclame te maken voor mijn eigen blog: http://trucido.skynetblogs.be en vooral om onszelf De Avond van de Blogger toe te eigenen! (zeker nu Time ons heeft uitgeroepen als de persoonlijkheid van 2006)

En..vooral verderdoen met schrijven, je bent goéd bezig!

Gepost door: Trucido | 18-12-06

Pc-kruipen 't Is gemakkelijk om elke dag achter uwe pc te kruipen, maar iets interessants over uw dag vertellen aan de rest van Bloggaanderen is een ander paar mouwen.

Soit, deze post heeft eigenlijk als enige bedoeling om reclame te maken voor mijn eigen blog en vooral om onszelf De Avond van de Blogger toe te eigenen! (zeker nu Time ons heeft uitgeroepen als de persoonlijkheid van 2006)

En..vooral verderdoen met schrijven, je bent goéd bezig!

Gepost door: Trucido | 18-12-06

De commentaren zijn gesloten.